Considerations To Know About Borduren en opdrukken in arnhem

Wiki Article

Damaris heeft voor mij een mooi borduursel gemaakt op mijn shirts. Heel mooi en strak gemaakt en snel werk geleverd. Tremendous fijn!

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik Tremendous goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Let op de grootte: Ik zorg dat het ontwerp in verhouding staat tot het kledingstuk. Te groot of te klein kan de uitstraling negatief beïnvloeden.

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het begin goed meegedacht above het bedrukken van onze kleding fulfilled logo's.

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We gaan eens 5 producten laten testen met borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

Zelfs voor een klein undertaking heeft Damaris industrieel best kwaliteit geleverd aan een schappelijke prijs. Aanrader!

Voor het afscheid van een persoon die heel lang de captain was van ons sportteam, als vrolijk cadeau een petje en stoel laten bedrukken en borduren.

Stuur uw emblem of naam in EPS / AI of hoge resolutie jpeg met u gegevens op via mijn Get hold of pagina, dan krijgt u een prijsopgave gebaseerd op uw wensen!

Borduren is het satisfied naald en garen aanbrengen van motieven, logo’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd fulfilled borduursels.

Ze dacht mee en was erg creatief, waardoor ze me ook nog verder heeft geholpen door de badge te maken (zie check here foto). Ik ben meer dan tevreden achieved het resultaat. Echt een aanrader als je een leuk projectje hebt!

De keuze hangt af van je specifieke wensen, het form kledingstuk en het gewenste eindresultaat. Voor bedrijfskleding of werkkleding wordt vaak gekozen voor borduren vanwege de professionele uitstraling en duurzaamheid.

Heel mooi vakwerk en prettig Make contact with. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Damaris levert prachtig werk en is heel vlot fulfilled reageren op vragen. Ik ben heel tevreden en superblij fulfilled het resultaat van de bedrukking op mijn shirts!Liesbeth Serné

Je hebt nog geen opdracht van me,maar jouw klantgerichtheid is er een waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen!

Report this wiki page